Ripsistudio

Helppoutta arkeen ja näyttävyyttä juhliin

Näyttävät ripset ja huolitellut kulmat kirkastavat katseesi ja helpottavat arkeasi! Ripsistudiomme palveluihin kuuluvat ripsienpidennykset, kulmien siistiminen, kestopigmentit sekä ripsien ja kulmien kestovärjäys. Ripsenpidennykset ovat helppo kiireisen arjen pelastus. Ripsienpidennyksissä omiin ripsiin liimataan ripsikuituja, jolloin saadaan näyttävä lopputulos ilman ripsiväriä. Autamme sinua mielellämme löytämään parhaiten toiveitasi ja tarpeitasi vastaavan ratkaisun.
Kulmien siistiminen

Kulmakarvojen sanotaan olevan kasvojen kehys ja ovatkin näkyvä osa kasvoja. Kulmat ovat tällä hetkellä kauneustrendien keskiössä ja kauniisti huolitellut kulmat erottuvat edukseen. Kulmien siistiminen sopii sinulle, joka haluat poistattaa hajakarvoja tai täyden uuden muodon.

Kulmien ja ripsien värjäys

Kestovärjäys on helppo tapa pitää yllä luonnollista lookia. Kulmien ja ripsien kestovärjäyksellä saadaan näyttävyyttä eritoten hentoihin ja vaaleisiin piirteisiin.

Klassiset ripset

Klassisessa ripsienpidennyksessä jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään yksi ripsikuitu, jolloin lopputulos on kauniin luonnollinen. Klassiset ripsenpidennykset sopivat parhaiten pituutta ja ripsivärimäistä lopputulosta kaipaaville asiakkaille.

Volyymiripset

Kun kaipaat ripsiisi näyttävää tuuheutta, valintasi on volyymiripset. Volyymiripsissä käytetään menetelmää, jossa yhteen omaan ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkana. Kuitujen määrää vaihtelemalla volyymiripsillä saa toteutettua myös luonnolliset ripsityylit.

Ripsihuollot

Ripsienpidennyksen suositeltava huoltoväli on 2–5 viikkoa. Yleisin huoltoväli on noin kolme viikkoa. Huoltoväli on kuitenkin yksilöllinen ja voi toisinaan vaihdella ripsien kasvunopeudesta riippuen.

Kestopigmentit

Kulmakarvojen kestopigmentoinnilla korostetaan ja parannetaan kulmien luonnollista muotoa. Pigmentointi on huoleton ja pitkäaikainen ratkaisu. Kestopigmentointi pysyy 1–5 vuoteen iholla riippuen mm. ihotyypistä ja ihonhoidosta.

Scroll to Top