Jalkahoito

Hemmotteleva ja rentouttava jalkahoito

Lopputuloksena kauniit ja pehmeät jalat, joita kelpaa esitellä

Varpaankynsien geelilakkaus

Tämä hoito sisältää varpaankynsien ja kynsinauhojen kevyen siistimisen, geelilakkauksen valitsemallasi sävyllä sekä kosteuttavan voiteen levityksen. Geelilakkaus pysyy varpaissa siistinä pitkään ja saat kauniit varpaankynnet, joita kelpaa esitellä! Tärkeä huomio: Hoito ei sisällä vanhan geelilakan poistoa tai kynsien huoltoa.

Jalkahoito

Jalkahoito on kokonaisvaltainen palvelu, joka pitää jalat terveinä ja kauniina. Hoitoon sisältyy jalkojen kylpy, kovettumien huolellinen poisto, kynsien
leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito sekä kosteuttava voiteen levitys. Tärkeä huomio: Kynsien lakkaus ei sisälly hoitoon.

Kestopedikyyri

Kestopedikyyri tarjoaa erityisesti jalkojen kauneutta ja kestävyyttä. Hoidon vaiheet sisältävät kynsien ja kynsinauhojen huollon, jalkojen rasvauksen sekä kestävän geelilakkauksen. Tärkeä huomio: Hoito ei sisällä vanhan lakan poistoa
tai kynsien huoltoa.

Varpaiden geelilakkaus huolto

Tämä hoito on suunniteltu geelilakkauksen ylläpitoon. Se sisältää vanhan geelilakan poiston hellävaraisesti ja uuden geelilakkauksen levityksen valitsemallasi sävyllä. Tärkeä huomio: Tätä hoitoa suositellaan, kun haluat uudistaa vanhan geelilakan uudella lakkauksella.

Jalkahoito + pedikyyri

Tämä kokonaisvaltainen hoitopaketti yhdistää jalkahoidon ja pedikyyrin parhaat puolet. Se sisältää jalkojen kylvyn, kovettumien perusteellisen poiston, kynsien leikkauksen, kynsinauhojen ja ongelmakohtien huollon sekä kosteuttavan
voiteen levityksen. Lisäksi saat kestävän geelilakkauksen, joka viimeistelee hoidon antaen jaloillesi kauniin ja pitkäkestoisesti siistin ulkonäön.

jalkahoito

Jalkahoito edistää hyvinvointia ja terveyttä

Jalkojen hyvinvointi on elintärkeä osa yleistä terveyttä ja hyvinvointia. Jalkojen kunto vaikuttaa suoraan siihen, miten liikumme ja miten koemme päivittäisen elämämme. Terveet jalat mahdollistavat aktiivisen elämäntavan, kun taas jalkakipu tai vaivat voivat rajoittaa liikkumista ja vaikuttaa merkittävästi elämänlaatuun.

Jalkojen ongelmat voivat ilmetä monin eri tavoin. Kynsien sieni-infektiot, sisäänkasvaneet kynnet, kovettumat, ja jalkojen kuivuus ovat yleisiä vaivoja, jotka voivat aiheuttaa kipua ja epämukavuutta. Nämä ongelmat voivat vaikuttaa paitsi fyysiseen terveyteen myös psyykkiseen hyvinvointiin, sillä jalkakipu saattaa aiheuttaa stressiä ja huolta. Siksi onkin äärimmäisen tärkeää huolehtia jalkojen hyvinvoinnista säännöllisesti. Jalkahoito ei ole pelkästään kosmeettinen toimenpide, vaan se edistää koko kehosi terveyttä ja hyvinvointia. Jalkojen terveydestä huolehtiminen auttaa ehkäisemään monia ongelmia ja pitää jalat kunnossa ja kivuttomina.

Panosta jalkahoitoon ja anna jalkojesi olla parhaassa mahdollisessa kunnossa, jotta voit nauttia elämästä ilman jalkakipua ja epämukavuutta!

jalkahoito

Miksi varata jalkahoito?

Jalkojen terveys ja hyvinvointi ansaitsevat yhtä paljon huomiota kuin muukin kehosi. Jalkahoito on siis investointi omaan hyvinvointiisi ja terveyteesi. Se auttaa sinua pitämään jalkasi kunnossa ja nauttimaan aktiivisesta elämäntavasta. Kauneushoitolamme hoito on turvallista ja tehokasta, ja auttaa ylläpitämään jalkojesi terveyttä pitkällä aikavälillä. Kauneushoitolassamme saat rentoutua ja nauttia hetkestä. Hoitojen aikana voit unohtaa arjen stressin ja antaa ammattilaisen hemmotella sinua. Jos et ole vielä kokeillut kauneushoitolamme jalkahoitopalveluita, nyt on oikea hetki antaa jalkojesi ansaitsema huolenpito ammattilaisten käsiin.

Kauneushoitolassamme saat rentoutua ja nauttia hetkestä. Hoitojen aikana voit unohtaa arjen stressin ja antaa ammattilaisen hemmotella sinua. Jalkahoito tarjoaa myös mahdollisuuden tarkastella jalkojesi kuntoa ja ehkäistä mahdollisia ongelmia ajoissa, kuten kovettumia, kynsiin liittyviä haasteita tai muita vaivoja. Lisäksi jalkahoidossa käytettävät hieronta ja hoitotekniikat voivat parantaa verenkiertoa, lievittää kipua ja tuoda helpotusta väsyneille jaloille.

Jos et ole vielä kokeillut kauneushoitolamme jalkahoitopalveluita, nyt on oikea hetki antaa jalkojesi ansaitsema huolenpito ammattilaisten käsiin. Huolehtimalla jalkojesi terveydestä voit varmistaa, että jalkasi tukevat sinua kaikissa elämäsi seikkailuissa ja pysyt aktiivisena ja hyvinvoivana pitkään. Tervetuloa kokemaan jalkahoidon hyödyt ja nauttimaan rentouttavasta hetkestä kauneushoitolassamme.

jalkahoito

Muista hemmotella jalkojasi – varaa jalkahoito

Jalkahoito on yksi niistä kauneus- ja hyvinvointipalveluista, joka vaikuttaa merkittävästi ihmisen kokonaishyvinvointiin, vaikka se saattaa usein jäädä vähemmälle huomiolle verrattuna esimerkiksi kasvo- tai vartalohoitoihin. Moni meistä unohtaa jalkojen merkityksen ja unohtaa hoitaa niitä asianmukaisesti, vaikka ne kantavat meitä päivittäin paikasta toiseen. Jalkahoidon tuloksena saat pehmeät ja kauniit jalat, jotka tuntuvat hyviltä ja näyttävät hyviltä avokengissä tai varpaillaan kävellessä. Lisäksi jalkahoidon aikana voit rentoutua ja antaa itsellesi ansaitun hemmotteluhetken. Kokeneet jalkahoitajat käyttävät erilaisia hoitomenetelmiä, hierontaa ja laadukkaita tuotteita, jotka tekevät jalkahoidosta miellyttävän ja terapeuttisen kokemuksen. Varaa aika jalkahoitoon ja nauti pehmeistä ja kauniista jaloista!

Scroll to Top
Varaa aika