Kynsistudio

Koristeena kauniit kynnet

Oli haaveenasi sitten ajaton ja klassinen ranskalainen lakkaus tai näyttävät trendikynnet, huolitellut kynnet tulee huomatuksi. Kynsistudion palveluihin kuuluvat manikyyri, geelilakkaukset, geelikynnet, akryylikynnet sekä kynsihuolto.
Manikyyri

Hoidetut kynnet näyttävät kauniin huolitelluilta. Manikyyriin kuuluu kynnen viilaus, kynsinauhojen siistiminen, hemmotteleva käsihieronta sekä oman kynnen lakkaus.

Geelikynnet

Geelikynnet ovat geelituotteilla tehtävät rakennekynnet. Geeli on geelimäistä, joustavampaa materiaalia kuin akryyli. Geelikynsi sopii parhaiten hauraalle, liuskoittuvalle kynnelle, joka itsessään on jo joustava.

Akryylikynnet

Akryyli on akryylinesteestä sekä akryylijauheesta tehtävä massa, joka on ilmakovetteinen ja kovempaa materiaalia kuin geeli. Akryyli sopii hyvin asiakkaille, joilla on vahvempi oma kynsi.

Geelilakkaukset

Geelilakkaus antaa upean ja kestävän lakan jopa 3 viikoksi. Geelilakkaus soveltuu normaaleille ja heikommille sekä ohuemmille kynsille. Aktiiviseen elämäntyyliin geelilakkaus toimii täydellisesti sen kestävyyden takia.

Yksilölliset kynsimaalaukset

Kukkia, abstrakteja kuviota vai sesonkiin sopivat somisteet? Toteutamme ideasi mielellämme! Yksilöllisillä kynsimaalauksilla loihdimme kynsistäsi ainutlaatuiset, tyyliisi sopivat taideteokset.

Kurut & koristeet

Viimeistele kynnet näyttävillä koruilla ja koristeilla! Strasseilla ja glitterillä koristellut kynnet toimivat asun kuin asun kruunaavana asusteena.

Kynsihuollot

Jotta kynnet säilyisivät upeina, suosittelemme rekennekynsille sekä geelilakkauksille kynsihuoltoa 3–4 viikon välein.

Scroll to Top