Parturi-kampaamo

Hiustesi uusi aikakausi

Hiukset kuvastavat persoonallisuuttasi ja hyvin hoidettuna saavat sinut hehkumaan. Kevyttä päivitystä vai uusi intensiivinen sävy? Loihdimme sinulle juuri sinun tyyliisi sopivan leikkauksen, värin ja kampauksen. Lisäksi palveluihimme kuuluvat hiustenpidennykset, permanentit, kaljukuvioinnit sekä itämainen päähieronta.

Leikkaukset

Hyvin leikattu hius näyttää hyvin hoidetulta ja imartelee kantajansa piirteitä. Tavanomaisen hiustenleikkuun lisäksi palveluihimme kuuluu kaikki aina suurista mallinmuutosleikkauksista otsatukan siistimiseen.

Kampaukset

Nuttura, lettikampaus vai kiharat? Lahjakkaat stylistimme luovat kampauksen tilaisuuteen kuin tilaisuuteen sinun toiveesi mukaan sekä juhlan luonnetta mukaillen. Pikakampaukseen varaamme aikaa puoli tuntia, kun taas vaativampiin juhlakampauksiin aikaa kuluu tunnista puoleentoista tuntiin.

Värjäys / raidat

 Värjäyksen hinta määritellään hiuksen pituuden ja värin menekin mukaan. Tiedätkö ovatko hiuksesi lyhyet, keskipitkät vai pitkät? Lyhyissä hiuksissa hiukset ovat leukalinjan yläpuolella, keskipitkät hiukset ylettyvät olkapäiden yläpuolelle ja pitkät taas laskeutuvat olkapäiden yli.

Hoidot

Meiltä saat myös laadukkaat Olaplex-hoidot vaurioituneiden hiusten pelastajaksi. Olaplex- käsittely ehkäisee hiusten kuitukerroksessa olevia rikkisiltoja vaurioitumasta sekä korjaa jo vaurioituneet rikkisillat, sekä vahvistaa hiuksen liitoksia palauttaen hiuksen alkuperäiseen rakenteeseensa.

Itämainen päähieronta

Itämainen päähieronta yhtäaikaisesti rauhoittaa sekä energisoi. Itämaisessa päähieronnassa käytetään lempeää tekniikkaa ja pään, niskan ja hartioiden jännitystä lievitetään akupisteitä painamalla.

Hiuspidennykset

Pidennyksillä voidaan pidentää omia hiuksiasi tai loihtia tuuheutta ohuelta tuntuviin hiuksiin. Valitse pidennystekniikoista itsellesi sopivin. Teemme sekä sinetti- että teippipidennyksiä.

Permanentit

Permanentti on hiuksen rakennekäsittely, joka saa aikaan pysyvät kiharat, jotka tekevät ohuistakin hiuksista ilmavat ja runsaat. Permanentti taipuu moneen tyyliin ja käsittelyllä voidaan muokata hiuksiin monenlaisia kiharoita; loivempaa tai kiharampaa.

Kaljukuvioinnit

Kaljukuvioinnit, eli tutummin hiustatuoinnit syntyvät, kun tukkaan ajellaan koneella erilaisia kuvioita. Suosituimpia ovat geometriset linjat sekä etniset mandalat ja atsteekkikuviot. Maltillisen kokoinen, piilotettava hiustatuointi tuo vaihtelua hiuksiin, mutta on tarvittaessa helppo peittää.

Scroll to Top