Meikkaus

Meikki joka korostaa parhaita puoliasi

Loihdimme loisteliaan juhlameikin lisäksi myös arkisempiin tilaisuuksiin sopivia lookkeja. Meikki toteutetaan toiveitasi kuunnellen ja ammattilaistemme vahvaa visuaalista silmää hyödyntäen. Onnistunut meikki on pitkäkestoinen ja korostaa kantajansa parhaita puolia koko päivän. Huolellisella pohjustuksella ja juuri sinulle sopivilla tuotteilla varmistetaan, että meikkisi säilyy virheettömänä aina iltaan asti.

Päivämeikki

Kevyt, raikas ja heleä päivämeikki sopii hyvin esimerkiksi pikkujouluihin tai illanistujaisiin. Ammattimeikkaaja osaa toteuttaa kauniin meikin toiveitasi kuunnellen sekä valita oikeat tuotteet ja välineet, ottaen huomioon mm. ihosävysi ja -tyyppisi.

Juhlameikki

Säteilevänä juhliin! Loihdimme tyylisi sopivan juhlameikin tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Ammattimaisten tuotteiden avulla luotu meikki on pitkäkestoinen ja erottuu edukseen koko päivän.

Hääpaketti

Haluamme palvella sinua tärkeänä päivänäsi ja loihtia sinulle unelmiesi häämeikin. Häämeikissä tärkeää on, että se on kantajansa tyyliin sopiva ja kestää aina yön pikkutunneille asti.

Scroll to Top